2012. október 8., hétfő

Sör/borkorcsolya

Valamit keresgéltem a google-n, ott ugrott a képernyőre...se neve, se receptje. A kép alapján készült. A családnak ízlett, ha időm engedi máskor is készül.
Az alaposan megmosott burgonyát kb 1 cm karikákra vágtam. A tepsit olíva olajjal kikentem, belefektettem a burgonyát, kevés olívával meglocsoltam, megsóztam, 180 fokon 40 percig sütöttem. Kivéve halmoztam a tetejére bacon-t, sajtot, visszatettem a sajt megolvadásáig. Fokhagymás tejföllel tálaltam.
Az elgondolásommal ellentétben igen kevés sajt volt otthon, ezért a képen láthatóan karcsú a feltét, és a következő adag már lényegesen több bacont is kapott. De elfogyott, sőt... Legközelebb kipróbálom, úgy, hogy előbb megfőzöm héjában a burgonyát, utána tolom a sütőbe.



1 megjegyzés:

2012. október 8., hétfő

Sör/borkorcsolya

Valamit keresgéltem a google-n, ott ugrott a képernyőre...se neve, se receptje. A kép alapján készült. A családnak ízlett, ha időm engedi máskor is készül.
Az alaposan megmosott burgonyát kb 1 cm karikákra vágtam. A tepsit olíva olajjal kikentem, belefektettem a burgonyát, kevés olívával meglocsoltam, megsóztam, 180 fokon 40 percig sütöttem. Kivéve halmoztam a tetejére bacon-t, sajtot, visszatettem a sajt megolvadásáig. Fokhagymás tejföllel tálaltam.
Az elgondolásommal ellentétben igen kevés sajt volt otthon, ezért a képen láthatóan karcsú a feltét, és a következő adag már lényegesen több bacont is kapott. De elfogyott, sőt... Legközelebb kipróbálom, úgy, hogy előbb megfőzöm héjában a burgonyát, utána tolom a sütőbe.



1 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...