2011. június 2., csütörtök

Tovább morgok...

mert tovább olvasok.
"A Fast-Food paradicsomban az ízlelés kérdése már prominens helyeken is felvetődik. A New York Timesban Barbara p. Kelin, az illinois-i egyetem tudósa teszi fel a kérdést: vajon gyengítik-e a valódi ételek érzékelését a mesterséges aromák? Csak feltételezéseink vannak: Azok, akik soha vagy csak nagyon ritkán esznek friss málnát, lassan elfogadják azokat a mesterséges ízeke, amelyekkel állandóan találkoznak. Továbbá ha választhatnának a természetes és a mesterséges málnaíz között, az a gyanúm, hogy a mesterségeset választanák intenzívebb íze miatt."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

2011. június 2., csütörtök

Tovább morgok...

mert tovább olvasok.
"A Fast-Food paradicsomban az ízlelés kérdése már prominens helyeken is felvetődik. A New York Timesban Barbara p. Kelin, az illinois-i egyetem tudósa teszi fel a kérdést: vajon gyengítik-e a valódi ételek érzékelését a mesterséges aromák? Csak feltételezéseink vannak: Azok, akik soha vagy csak nagyon ritkán esznek friss málnát, lassan elfogadják azokat a mesterséges ízeke, amelyekkel állandóan találkoznak. Továbbá ha választhatnának a természetes és a mesterséges málnaíz között, az a gyanúm, hogy a mesterségeset választanák intenzívebb íze miatt."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...